15 November 2009

yesterday & today.

penat aku ulang alik naik tgkat 2 pindah barang kat kereta ayah aku. terang2 dah nmpak fitness aku menurun. cuti kang jogging la ye x?? hehehe... tapi my mum mmg best, baru aku terasa cam dah kurus skit naik turun tangga, die bagi plak bekal nasi lauk ayam goreng kat aku. x sia2 tenaga habis...hehehe...

tggal lagi seminggu je kat hostel. then j
umaat mggu depan terus blik rumah untuk cuti sem smpai bulan 1 tahun depan. bosan cuti lame2 ni...x de geng nak bertumbuk kat umah. adik sorng spm, sorg kat IKM plak...tgah2 bulan 12 baru balik umah. dah balik umah konfom x kuar berpoya2 punyer. jadik baby sitter la plak jage si Luqman tue. kalau si kecik tu budak plg baik x pe...tapi pling begik. aktif ya amat. so jgn la tertipu dengn muke baik nye tu....hehehhe....

saye...Luqman ! ( muke baik...hehehe...)

bagus luqman...dok tibai anak org plak...hehehe...


final plak rabu depan baru hbis. paper pertanian.malam karang la stat study.... time2 ni layan muvie dulu...bosan.bosan
...blaja pon ade lagi 3 tahun. ape ke lame benar la hai...

meja belajar selalu nya berkeadaan begini..kemas kan?

tapi akan jadi begini time buat assgment n exam. hehehe...

pemandangan yg pling saye suke tgok..my board.
tapi suke lagi tgok gmbar time rekrut..hehehe...



semalam kuar ngn my bro. dengn penampilan baru beliau, aku bleh gelak2 x brhenti2. kenape beliau botakkan rmbut? aku tanya...nak pegi kursus ker? dengan spek rayban nyer... alahai.. selamber beliau jawab, azam baru kata nya.... xpe la...aku sokong jer, asalkan beliau menjadi lagi positif n lbih baik. amin.

aishhh...ape da aku merapik ni. layan muvie lagi besh. daaa~~~ =p


::oh..lupe plak. aku jumpe pengacara roslan shah kat jusco maluri semalam. dok kat kedai emas. aku tau die nak buat pe..hak3... peace!

5 comments:

norMAzuan MUstafa said...

heh luqman mmg sgt indicent gua tgk muka dia...mmg cam kucing dlm cita shrek itu.....kim slm luqman....ckp gua nk jd sifu dia...ok??

Cik LeYha~~~ said...

bleh...x da hal...
gua x cas lbih...
cuma nk tgok sejauh mne lu mampu bertahan dgn beliau..
hahaha...

norMAzuan MUstafa said...

lu jgnpndang rendah gua ok...gua klu msuk askar dah pngkat mejar taw, atas dasar kegarangan n kemntopan gua hndle orang, stakat luqman....what da shame....hahaha.....adik lu ek?? sbaya adik gua....

Cik LeYha~~~ said...

bukan adik gua la bai...
tu anak jiran sebelah mak gua jage time office hour...
kalo adik gua, dah lame gu suruh die sideroll dpn umah tue ha...
adik gua plg bgsu pon yg tgh dok berperang nak spm esok..keh3..

ohh..gua x pandang rendah...tapi gua pndang tggi. mgkin setinggi luqman. kehh..3..=p

norMAzuan MUstafa said...

ooo ehhh...gud luck utk adik lu....

lu tgk lah nnti luqman akan mnjadi jejaka yg sopan sntun n penoh adab n sopan.....