20 November 2009

Konfius.


member2 aku selalu keliru dengan aku. slalu bab2 asal usul aku. disini kene dijelaskan, kampung aku dan asal aku adlh dari kuala pilah, n9. sebb aku lahir kat hospital kuala pilah, n9. tapi kenapa aku ckap aku tggal kat Klang? sebb umah family aku kat klang....kat pilah umah uwan aku.


walaupun tggal kat klang, tapi slalu je balik
pilah...tu jer la kpg 1 yg ada. mak ayah aku due2 asal situ....raye x perlu gaduh2 nak blik kpg mane dulu. heheheh....tapi hati aku mostly kat kpg aku walaupun tggal kt klang dari kecik. i can speak nogori fluently u know...hehehe...kat kpg aman damai..tiada pencemaran...and ada kenangan yg paling istimewa dengan arwah uwan aku...huhu...=p

my uwan.


owh, saye yg berbaju kuning tue ! heheheh...

3 comments:

norMAzuan MUstafa said...

xde pencemaaran?? lu lah mpncemaran tuh...pencurik buah rmbutan yg berjaye kn...
lu pnya ktua kmpung inform gua..ish3...

nurulsauffi said...

klang kat maner eak?

Cik LeYha~~~ said...

mazuan- lu salah tue...ketua kpg mane nak dan bocor rahsia gua. die kan pkcik gua...beliau x kan mengkhianati kaum kerabat die de...hehe

nurul- taman cempaka sari, jalan kapar. tau ker?