22 November 2009

macam cilake punye orang. ( sessi mencarut ).

tiba2 tergerak nak bukak page ex-bf aku kat myspace. seperti ade hutang yg x berbayar. die la bnyk hutang ngn aku. hehehe... dari segi peningkatan, x de ape pon yg menarik dengan mamat ni. x de perubahan pon. takat amik gambar dengan rambut stlye ala2 budak cina, pastu buat muke2 cam kiut n comel budak tadika, bek x payah... budak tadika pon naik jelek dengan perangai orang besar gaye gitu.

sampai part tu, aku x de rase marah..jeles..atau seangkatan dengannya. org gile pon x kan nyer ade perasaan mcam tue. buang masa dan tenaga.

tapi, ape pasal kau pakai lagi loket tu bro? jgn ckp kau x pakai jadikan rantai. gambar terpampang je loket tu kat leher ko. giler ker? aku ingat bile dah putus, dengan senang hati kau let go je sume hal. aisssh.......x kan ade hati lagi kot? jilat ludah sendiri ke bro... buat malu jer.

yer..aku marah sangat sampai part aku nmpak ko pakai lagi loket tue. sebb ape yer?? jgn mimpi kalo aku nak cakap aku sayang ko lagi..ade perasan lagi. aissshhhhhhhhh !! kene samak jiwa aku kalo macam tu. aku marah sebab loket tu ade name aku. name aku ngn ko lak tue. aku benci nak berkait2 dengan bende2 lpas ni. aku pon x nak ko ingat kat aku lagi der.

kau x rase terlalu malu ker bro?? dulu kemain mengata aku bukan2... kate pmpuan masuk askar suke main dengn laki la...x lemah lembut la..x sopan santun la..etc....tapi smpai skng pakai loket ade name aku. x malu ke bro ???


TAIKKKK luuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!


perangai cam lahanat punya orang. kau perfect ker?? hari tu, siap nak ugut2 lagi nak jumpe cik abang aku yg ada skrg ni. yerrrkkss............x tebal muke ker?? menci lorr org seperti ini.. SELFISH !


ooowwwh....kalau kau bace blog aku, semoga buang je loket tue. kalau kau pos laju kat aku pon, aku suruh 3 tan gelek jer. x yah la tergedik2 nak ade kaitan lagi dengan mase2 silam. jadikan pengajaran sudah. nsib x bute mata aku tgok pic ko yg mcam G** tue.



:: korg leh bayang tak lelaki pakai rantai yg ade loket LOVE??? aisshh.........x segan ker kt org sekeliling ?

5 comments:

zamfadliez said...

ala...rilek la wooi...ko ckp la bek3 ngn die suwo buang loket tuh,nie ko publish kt blog cm la die bace,hehe...pe2 pon all de bes in your life..slamat menjalani latihan dan adioos...~!

lanz_evo7 said...

sabo la cik adik,,
jgn emosional.ak baca pun mcm ak lak yg malu..
benda yg lepas biar la lepas.wat kn pengajaran,ape yg dia nk buat biar la..janji cik adik da bahgia skrg dgn org lain..
mane tau kalo da jodoh dgn dia nti,sape tau..

Cik LeYha~~~ said...

zam- dah ckp baik2 sebelum ni...die paham ker?
mcam x jer...ckp baik2 pon kene maki per...mcm rugi jer ckp elok2.

err..latihan ape? i'm not palapes or upnm student...huhu..sekrg tgh holiday smpai bulan 1 kang... take care too n thanks =p

lan- emo ea? mgkin kot...cume mcm x btoll jer tayang2 bende tu kat mber..aishhh...cume memikirkan loket tu ade name aku. tu yg sangat x suke.

ayayoo said...

emo..................ticon

Cik LeYha~~~ said...
This comment has been removed by the author.