13 November 2009

Lagu cintan.

bosan2 ni bleh plak terbukak lagu new boys

sejarah mungkin berulang & meraung.

mcam dah x de lagu lain je dlm hp adik aku ni.

apedaa...

jiwang 24 karat sungguh.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tapi best gak lagu Screen ni-

BILA CINTA DI DUSTA.

aku bagi Wan, merangkap ex aku dengar time die mintak couple 5 bulan lepas.

n bgtahu berita gembira.

yg aku ade kawan baru.

langsung x contact lagi dah smpai skang.

padan muke ko. main2 lagi ngan aku.

penangan lagu cintan.

hehehehe...~~~




:: jgn ingt aku x reti cantas balik sape yg main2 ngn aku...heheheh...=p

2 comments:

aminah said...

wow..bg lagu jiwang gile babeng beb...bg la lgu metal....br askr sikit

Cik LeYha~~~ said...

nak bagi mamat tu sentap mane bleh pkai lagu metal...

hahhaa