22 November 2009

Counter strike.

cuti2 pon mane bleh tinggalkan latihan menembak styer aug.
hari2 buat latihan kat game counter strike @ condition zero.
semakin hari, semakin maju....heheheh...=p



3 comments:

putra p.m.h.d said...

hahaha ada bran ker nak perang ngan gua..... hhahaha hari2 aku baca pelbagai2 luahan hati ko kat blog nie..... ok aku nak comment skit arrr....
aper kate ko cantik kan skit blog ko lagi menarik skit,,,
blog ko nie dah menarik dengan luahan ht ko dengan susunan ayat ko tu mmg kemas dan cantik.... ini pendapat aku la pada ko.... ok kalau ada ym add aku ta515@yahoo.com atau email aku askar515@gmail.com
ariosssssssss......... blog dunia mu

Cik LeYha~~~ said...

ehh...my bro. long time no see ea...hahha... giler la..hari2 bace blog aku..hahah..
aku x reti sangat nak lawa2 kan bende alah ni..ayat pon tunggang terbalik. ( susunan ayat lagi la hampeh ! heheh...)
but, cuti ni aku modified la ckit...
later i add u k..
take care..=p

Anonymous said...

Sie lassen den Fehler zu. Geben Sie wir werden es besprechen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden reden. cialis ohne rezept levitra ohne rezept [url=http//t7-isis.org]viagra online bestellen rezeptfrei[/url]