04 November 2009

Pantun banyak kerat buat bf ku. ( darurat bersama beliau )

awal2 berkawan aku dah sound tepat2,
aku bukan stok pompuan melayu terakhir
wpon dari gmbar ko bleh tgok muke ayu semcam je.

dari luar aku nampak je steady,
tapi dalam hati aku ko x tau.
mengenangkan hati ni x kuat nak hadap sana hadap sini,
kadang2 hepi..kadang2 pilu...

Sebab aku sayang kau la, aku x ikot cakap kau yang bukan2.
karang hancur hidup masa depan kang, kot kiter jugak yg meraban.

sebab aku sayang kat kau la, aku kene garang2 manje.
kalau tak kang, mule ko buat bende bukan2 yg bleh bagi bad effect.

kiter same2 x sesempurna mana,
tapi kita sama2 nak improve diri kita kan.
supaya hubungan kita dpt kekal lama,
mmm....boleh kan?



:: semoga dapat yg terbaik untuk diri kamu. =(
:: aish...jgn lah menduga lagi iman diri ini.....

1 comment:

seLusUr dUniA IndaH said...

huHU

HARaP Ko BERsaBAr Ea...

besE R DUGaAN McAm nI..