21 November 2009

cuti 1.

petang tadi suasana best je kat umah gua. angin sepoi2 bahasa...dingin jer diri gua rasa. petang2 sabtu macam ni kalau gua x sibuk dengan counter strike gua, gua layan cerita hindustan kalau ade hero2 hensem. kalau ade yg hensem jer la. habis cerita kat tv3, gua ingat nak g jogging. dengan tujuan utama nak turunkan berat badan gua. mgkin itu la aktiviti plg kencang yg gua leh buat time cuti. tapi mata gua petang ni sayup jer....terkena angin dingin kot tadi. gua tengok kat luar, awan hitam tengah dok menari2 kat langit. hmmm....dengan berat hati gua amik keputusan. Esok2 jer la gua stat joging... best lagi kot tidow sambil dengar hujan lebat turun dan suasana sejuk...mcam dok kat US time ade salji. heheheh...


:: mak gua kate elok gua tidow petang2, dari memekak-mekak main game. hahahah....=p

4 comments:

ayayoo said...

ko ckp je la ko malas..

Cik LeYha~~~ said...

mgkin kot. haha..

bungacahaya said...

Joging musim ujan tak syok wehhh...peluh tak kuar sebab sojukkkkk....

Cik LeYha~~~ said...

bunga cahaya - ye..betull...tu sebb tidow lagi elok daro jogingg time hujan. heheh