30 January 2010

nak tengok mereka....

aku dengar esok ade parade pentauliahan pegawai2 kadet UPNM..

kat sg besi...

ohh...ni yg pling aku suka ni...

suka benar nengok perbarisan kawad ni...

bangga la sekejap walau jadi penonton sahaja..

rugi plak aku x carik skandal2...atau abg2 hensem nak dijadikan buah hati yg bermastautin dlm UPNM tu..

bleh tumpang tngok mereka2 bermaharajalela di padang kawad...

ntah ape la minat aku ni semacam je...

tapi kalau aku dlm baris tu...bangga seyh....

even memenatkan....

semoga perbarisan mereka kuar tv or paper...

nak tgokkkkkkkkkkkkkkk....................

hehehehhe....

6 comments:

Kapten Luffy said...

suka tgk kawad ker
atau suka tgk abang2 kawad gagah hensem tu ;p

Cik LeYha~~~ said...

due2...wakakaka...
x de la...
suke tgok perbarisan kawad je..huhu

kudabesi said...

anda pegi?

member aku bdk maktab melaka pg..

tgk abg ipar dia parade..

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

laki cikgu kimia said...

inilaaah barisan kita.. teng3