06 January 2010

1 good news, 1 bad news.


tadi lpas lunch baru pegi amik rsult exam semester lepas. alhamdulillah....syukur sangat2 sebb pointer naik mendadak berbanding semester sebelumnya. mmg risau jugak takut pointer x mencapai sasaran sebb sem lpas aku rushing pgi lthn kat kem time ada break antara paper. oclasmate aku ade yg dpt 3.50 n hmpir2 dpt 3.60, rezeki mereka kan...tahniah buat mereka. dengn result mcm tu, mmg meluap2 la semgat nak blaja untuk sem ni. paper PJK yg aku x confident nak jawab sebb mlm sebelum tu bagai nak rak aku karaoke 5 jam kat TS, pon bleh tahan gak dpt A-, mmg tersenyum2 aku sekejap tgok slip result.

btw, lps lunch gak aku baru perasan yg duit aku RM50 dah hilang. errmmm....mane la pegi duit tu aku cicir...sebb mmg sure pagi tadi aku dah kuarkan dari tabung n masukkan dlm beg. sedih la aku....dah la elaun x msuk lagi, duit yg kat tgn skng mmg ade RM50 je lak tu smpai mggu depan. duit buku menunggu je. x kan nak mintak kat parents plak...waaa...hate this situation la...

4 comments:

zamfadliez said...

ala...aku kn de??nk bape??hahaha...kawin ngn aku bru aku eh kasi ko duit!wkekek...adiooss..~!

Cik LeYha~~~ said...

ah ko...asik nk bukak offer je kat aku..hampeh..hahha

Seri said...

congrat cik leyha

Cik LeYha~~~ said...

tq..