10 February 2010

wayerless stok tak ikhlas.

dah berapa lame dah gua x leh nak update blog gua ni.

ni semua pasal wayerless maktab gua la ni.

terima ksih untuk skandal gua sebb bagi software ni kat gua. ( dpt on9 sesuka hati gua )

semua web nak block, harap facebook je gua leh dapat on.

tu pon sebb ada page 1 malaysia.

blogspot 1 malaysia jugak pe.

ni jgn kate nak berpoya-poya dengn internet, gua nak buat asggment nak carik maklumat pon gua dah mencarut habis.

lawan web kegemaran gua, scribd pon x leh bukak.

tu sebb gua lembap2 bab buat asment ni. harap mata ni nak baca buku, smpai kesudah x selesai...hahahha...

untuk selama seminggu lebih yg gua x update blog, gua malas nak cerita2 skng2.

penat menaip ni...nak simpan tenaga lagi.

yg penting skng, gua nak rehat2.

esok gua ada larian 7km-8km. doa2 la gua x pancit. trek berbukit bukau lak tu.

pastu kang kejap lagi, gua baru nak buat asement anatomi gua lgi...wpon dateline nye semalam hahahha....

bye bye.... =)



:: ohh yerr...gua dah stat mengalami krisis kewangan. sebbnya, gua terlajak kata YA untuk holiday ke terengganu with my collageas this chinese new year....

:: gua naik menyampah dgn pegawai gua sorg tue. mulut macam puaka. sesedap kau je nak melaser aku.

2 comments:

tQa_elRic said...

hu3

g ganU?

ak BAliK UMAh daH

cuTi smngU lagI..

HE2

Cik LeYha~~~ said...

aku pon cuti semggu...hahaha