17 January 2010

Hari ni saya sangat happy !

dear readers...( gedik nak mmpus ayat..haha..),

tadi my parents datang buat lawatan sosial. melihat2 keadaan anak pompuan tunggal mereka ini sama ade hidup dengn baik tau tidak sementelah duit x masuk2 lagi. siap bawak lunch pack lagi tu... konfom i sngt berselera gitu mghadap ayam gorng sambal..n daging masak lomak cili api. member2 gue yg lain makan nasi ayam cap kafeteria IPTEKNIK je pon... sumpah, jeles2 gitu! hahahaha... adik i, si gemok yg menunggu keputusan SPM mesti menyumpah2 melihat akak nye mggedik suruh parents datg. mmg la.... sejak dua thun lpas, mak datg pon sebb sekaligus tgok ko dik oii...pastu baru tgok aku. kesudahnye, hp ko yg kene rmpas pon aku yg pegi tuntut..time kasih pon ckp kat aku. hampeh! hahhaa....

aktiviti pertama, berjalan2 di Tesco extra Taman Midah bersama2 parents i. ala.....mak aku pon pegi sebb beliau nak beli brg dapur sekali alang2. nnti kalo pgi kat klang, spae nak troli?? adik aku? haram nye mmat tu nak bawak.... keje nye kat umah tu dok habihkan novel thriller aku..n buku conan...

kat tesco, aku cume pau beli tupperware nak beli biskut hup seng, 100 plus botol besar, cheesa cake, n chipsmore...tu je la... bnyak brg dapur umah mak aku je.. kANG amik bnyak2, kene cut plak belnjawan mgguan aku. dah 1 hal...

owh...mahu melihat sesuatu? moment2 indah menghabiskan potongan cheese cake yg dibeli di Tesco extra Tmn Midah. hahahhaa....








emak : mcm mane la badan ko x naik blik...sume bende ko telan.. lthn dah kurg lak tu.

aku : xpe...asal bahagia...

abah : geleng2 kepala...sebb anak beliau kuat makan. hahaha...

7 comments:

ayayoo said...

mak aii..mencekik xingt dunia..

norMAzuan MUstafa said...

gua rse cm nk jijak jer lu lpas tgk gmba nih...huhuh...

untung ler lu..gua bkn aje lwatan sosial, dftar pon aku tkontang nek bus sndr dow...lu btuah dow...ptt syukur....aku syg sme fmly ko

Cik LeYha~~~ said...

ayayooo - aiyyooo...ade lagi ko rupe nye? tahniah kerana bakal ke KTU...hahha...

mazuan - kl klang kan dekat....lain la dulu aku skolah kat seremban, mmg x datg la..kesudah nye aku fly blik umah nenek aku. hahha... eh, syg fmly aku jer? aku ko x syg..hmpeh..

tQa said...

beS R Ko

maK AK plAK

Dtg kaT MAKtab masA ANtar aKU JE

PASTu NAk amIK DEGrEE BAru dy JEMpuT Ak

haHA

bertUAh kO LeyhA!

:D

Cik LeYha~~~ said...

yeaw...hehehe

Shika said...

once da workout..klu berhnti mmg bdn naik mencanak

Cik LeYha~~~ said...

tau x pe...
rase nak je g kursus skng..