23 January 2010

macam gampang punya line internet.

sebelum ni. tajuk entri gua ialah HARI SABTU HARI YG BERGUMBIRA.tapi bila gua dah siap2 taip pnjng2, tiba internet disconnected and x sempat auto saved pon entri tadi. babi nye line. senang2 gua taip kat word, n gua copy paste balik.

hari ni gua bagun awal pegi kelas. balik kelas gua siap2 nak kuar ngn family gua pgi mid valley. bukn sebarang mencapap ke sana. gua teman adik gua je pon pegi education fair smbil2 gua ngushA abg2 hensem dari ALAM. owh...tergugat status bujang gua untuk mggu ni. hahahah... weekend2 ni tanduk setan gua pon bertambah2. gua ajak parents gua pagi hp fair. mmg iman x kuat mereka2 ni. mak, bapak n adik gua skali trade in hp beli i phone. ambbooooiiiii...bergaya sakan naaaaaaaa.... hp cap china n msia..tapi ok gak la function yg ade. gua jugak yg terkelip2 menelan air liur x leh nak bli baru. xpe....bajet jgn lari...kalo x fakir dibuat ea...

lpas parents gua hntar balik, gua bru teringat petg ni ada gotong-royong asrama. gua kan kaki menuang. so, gua keluar balik pegi leissure mall. alang2 bayar bil hp. n terus lajak pegi mcd. ni masuk 2 kali berturut2 dah gua melantak mcd. rmai plak nak belnja gua di saat gua tgh naik kuruskan badan ni. hampeh betul.

ok, gua nak smbung berangankan abg ALAM yg gua jumpe siang tadi. good nite...=)


:: adik gua dah terer berblog. blog beliau berkisar tntg kutuk2 gua. cilaka doe...
:: gua x rindu lgsung kat abg gua yg sedg bersuka-ria di Johor. dan2 sultan Johor plak mangkat.
:: AL-fatihah buat baginda...
:: gua rindu giler kat kpg n9 gua..arwah uwan...pkcik mkcik....hmmm.....

4 comments:

Anonymous said...

macam palat kn.?
haha

Cik LeYha~~~ said...

babi. lu sape anonymous tibe2 nak palat2 kat sini?

Anonymous said...

gua adik lu ah.
haha

Cik LeYha~~~ said...

sudah2 la. bagi la org lain plak yg komen entri aku.