29 December 2009

sebb2 aku malas nak blik maktab.

bloody hell !!! bulan 12 dah nak hbis pon. akaun bank due2 kosong. duit yg patut masuk buln 12 ni, x jugak2 masuk. bnyak main betul la sape yg uruskan bab2 duit ni...next sem x smpai lagi seminggu. konfom wajib buat loan punyer dgn parents gua. tu blom buku la..duit makan la..uniform krs la..pe la.. cibai tol. uniform krs tu x leh isu ker mcm baju loreng aku tu? mahal satu hal...mcm budak skolah pon 1 hal gak. malu i nak pakai..

selasa mggu depan terus ade meeting dgn Lt Hamid. chin peng sungguh, kat astaka lak tu. jauh ngok nk berjalan...ura2 seperti bakal kene 'sembur' je sebb rekod kehadiran anggota yg x memberansangkan. tpi bukn aku la..budak2 lain la ramai x pg lthn. bak kata KSMJ aku..gugur di medan perang...

result exam. pergh...berdebar hati beb. x dengr lgsung khabar angin tntg result exam mktab aku...degup jntung jgn citer la...laju je mcm baru hbis buat pt 10.

bilik aku dihostel pon msih di tingkat 2..jgn ckp x penat naik tangga hari2. penat syial..nak2 kalo pkai heels. classmate? mmg x kan bertukar...5 thun stgh ko nak nak hdap muke yg same. ni ade baki lagi 3 tahun..bertahan...mantap~ hahaha...

aktiviti mktab...seperti biase..study 1st, wataniah 2nd, n baru aktiviti2 lain..hehhee...
oh yer, x tau la nape...tapi aku mmg x berminat part2 pemimpin ni...mcm JPP. bukn sebb x de org nak calonkan, tapi mmg agak kurg minat la...tapi kalo dlm army life, aku suke! hehehehe....

peace ~~~~(^_^)

4 comments:

laki cikgu kimia said...

susah nak jadi orang berjaya sebenarnyerr.. ecewah macam penah jadi jek hahah

Cik LeYha~~~ said...

hahaha...dah jadik pon kan??
bekerja di negara org...gaji ribu-ribuan..mndpt wife ckgu..
berjaya la tu beb..hahahah=p

lanz_evo7 said...

aslm..
tahun baru la.
tabik satu kali..huhu

Cik LeYha~~~ said...

lanz - hepi new year. hehehe