03 December 2009

Dulu dan Kini 2.

trauma sebentar aku bile aku godam2 lptop aku tgok pic2 ntah tahun bile. terkesima seketika mengimbau kisah silam. hahahahaha.....

i dulu-dulu....


tembam seh!

adik aku kate, like father like daughter. gemOk!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


tp i sekarang2 lain dah....x mau lagi kembali pada zaman lalu. hahahhaa....=p



peace !

10 comments:

ayayoo said...

mak aii gemok...pasni mesti ko gemuk lg

Cik LeYha~~~ said...

sedang kontrol makan la ni...

nak senam asik hujan jer..hahah

abe long said...

wo....
dr 100 ke 50...
jd fet eh..
silap makan lebey je..booooommmmmm 150
hahahaha

www.webmalaysia.org

Cik LeYha~~~ said...

hahhaah...tau x pe...=p

Fatt Chin Choy said...

aku dah dapat expect body ko lepas kawen
hahaha

apik said...

makan pil pelangsing yek?

zamfadliez said...

standard la,da kene taji kurus la..tapi smentare jer tuh,wkeke...t ko tgk la pas kawin,kalo ko nk mantain kurus ko kawin ngn aku,bia aku taji ko hari2,hahahah..~@adiioooss..~!

Cik LeYha~~~ said...

Fatt- ko x perlu la expect bukan2..dilarang sama sekali k. hahha..

apik- bukanlah. x penah jumpe pil pelangsing pon. huhuh..

zam- kau nak jdi PTI ke time dah kawin kang? hari2 kene taji..bile nak dan aku rehat oi.

nuyui said...

betul ke ko tu leyha.. isk.. mcm x caye jer.. huhuhu

Cik LeYha~~~ said...

saye x tipu...hahhha