16 December 2009

Sari berita utama.

  1. semalam tgok cerita hindustan lakonan salman khan. dah kene tembak 5 kali pon x mati2 lagi? harap hilang ingtan jer...panjng umur betul. and beliau kene tembak dengan berdas2 peluru pon x kene lngsung sebutir dibadan beliau. nampak benar polis2 diluar sane ( oversea) kurang mahir dalam menembak. hahaha...
  2. berita negara kita sendiri, pemain bola sepak yg mewakili ATM menerima tawaran untuk menjadi kerahan Wataniah sepenuh mase. pasni kalo aku masuk team bola jaring ke...bola tampar ke...mane2 yg wakil2 ATM bleh masuk kerahan gak ke? jadik askar. hahahahah....
  3. cerita indon petang2 kat tv3 selalu menampilkan gergasi2 yg besar2 gabak, berperut buncit, rambut ala2 aleycats serta tinggi melangit. gigi jgn citer la..buruk nak mati!
  4. mangkuk betul. mlm tadi sakit perut ulang alik ke toilet smpai pkul 4 pagi. bgun pagi tadi perut kejang plak.
  5. berita dari rumah gua, Luqman datang dengn tangan beliau memegang gayung bilik air umah mak die. mak die kaye nak jadikan kompang. yelah...kompang mainan die ade kat bilik aku ni ha..
  6. ape ke hal pagi ni budak kecik Luqman tu kejut gua nak masuk 5 kali...semata nak berdukung, teman beliau main kompang mainan tue...n sebb beliau melakukan kes buli kat bayi yg ntah bape bulan yg mak aku jage tue. kaki buli sungguh budak kecik tue.
  7. muke gua dah bedama sebelah kene hempuk dgn gayung bilik air Luqman tue. ingt muke aku muke ayam.
  8. seterusnya....gua nak gi mkan ubat. sebelum timbul niat nak robek2 usus dlm perut ni.

2 comments:

imam said...

cik leyha berangan nak jadi pembaca berita ker?hehehe

citer indon yang tu best kan? pesona tiga kan? yang cita dongeng tu

Cik LeYha~~~ said...

x lah...saje je...hhehe..

citer indon mmg best..tapi stok dongeng2...hahahah..