07 December 2009

Anugerah Skrin 2009. - review kembali....

  1. tema yg agak bagus kali ni-Arabian Night. sebenar nye dengan harapan pihak penaja nak tngok fesyen2 menutup aurat sikit. berjaya cikt je...tapi gagal banyak. hahahha...
  2. ramai aktor lelaki beranggapan pakai suit kot adalh fesyen arabian. alahai...x bijak betul. farid kamil mangsa pertama!
  3. fesyen diana rafar sangt ok kan? sesuai gitu....
  4. rozita che wan? awal2 aku dah berangan nak baju mcm die wat nikah ker...tapi smpai part camera ke bawah...aku cancel ! bakal laki aku x support baju cam tu..x jadik kawin kot nanti. n boleh jadik mata mak mentua aku terbelalak keluar kalo tgok aku dlm pakaian gitu. hahaha...
  5. aku tgok nasir bilal khan dan rozita che wan macam baca karangan kat stage la. aku nak buat kelas pengucapan awam dengn diorng la...
  6. persembahan yg awal2 x best. yg ok harap misha n bob. siti? tngok gaya fesyen ei..x jadik tgok la...x best..hehhehe...
  7. afdlin n fara fauzana-seperti dah x menyegat lawak2 mereka. oh..mgkin sebb aku x de mood menonton ASK kali ni. =p
  8. penerima anugerah ramai x de kan? wakil pon org yg same jer...agak2 x cukup sangat orng, jemput la aku jdik wakil penerima anugerah...
  9. iklan tv3- panjang sangat...bosan aku ngadap iklan tue.
  10. temubual dynas dengn 3 0rng tersebut- terlalu simple beb ! jawapan masing2 seperti dah kematian kata2. budak tadika pon leh jawab dengn pnjg lebar kot...

full conclusion : bosan...

7 comments:

hans said...

haha
aku rasa interview dynas tu xperlu pun

pakcik kordi said...

wow..tp pkcik kordi tk tgk pun ..eheh..tk mint la waks....=)

ni 1st time komen cni...

waks!bykkn conan kt header tu!minat conan ek?wak jd la detektif waks..mesti best...hehe..

Cik LeYha~~~ said...

hans- interview dengn aku perlu kot...

pkcik kordi - time kasih kerana rajin untuk mengomen... heheh...

buku conan? adalah penuh 3 kotak kasut kawad...hahha...=p

aminah said...

penyegat tu pe beb.....

Cik LeYha~~~ said...

penyegat- bahasa kiasan dewan bahasa. ko carik sendiri la. hehehe..

seLusUr dUniA IndaH said...

EmM

Ak x tGK laA..

tP bgus gaK REvIEW Ko nI

HEHe

Cik LeYha~~~ said...

SDI - aku merepek jer...kalo bagus, ingt lpas ni nak aplly pnegkritik tetap rancgn realiti. ok x? hehhe