10 December 2009

Good news.

aku baru tgok berita tv3, Buletin Utama. hepi betul hati aku dgar berita tentANG pengurusan hal2 enakmen keluarga negeri selangor yg latest. hepi la hati aku sebb kerajaan negeri naikkan mas kahwin untuk wanita2 yg akan berkahwin menjadik RM 300!

pergghhh...melambung2 tu beb. dah mcm saham naiknyer. mendadak. yg x leh blah...mas kawin mak2 janda sama dngn anak2 dara iaitu rm300. yg tu tak termasuk hantaran kawin x silap aku la...mmg melompat2 la wanita2 kat Negeri Selangor ni bile smpai part kawen kang.

aku? hanya mampu tersenyum gumbira....sebb aku stay kat selangor. hahahha....=p


:: kawin aku nanti mas kawin pkai selangor punye, tapi gaya2 ikot n9,ngri kelahiran aku. ada baik???? hahhaha.......=p

7 comments:

aminah said...

alamat..rmi la yg khwin ng org johor..ahahah

Cik LeYha~~~ said...

hahha...laku cpt la ko..=p

ayayoo said...

wahhh..kang xpasal2 pompuan selangor xlaku..mahak sangt...

fara adila said...

hype..salam ziarah..
negeri sembilan kt ner 2?

Cik LeYha~~~ said...

ayayooooo- pergh..jgn kau doa camtu lak. bahaya beb. hehhee

fara - kek kolo pilah..

zamfadliez said...

taw xper,mkin rmai ank dare tue,mkin byk gejale ank luor nikah,n mkin rmai org wat mksiat,aku xstuju sgt...wallahualm...~!adioos..!

Cik LeYha~~~ said...

zam- ala ko ni...bukan naik jadik rm3000 pon...hahaha