01 May 2010

Semangat sukan dan Boeing MAS.

salam hari minggu...=)

okeh...last entri baru ade cerita tentang pesawat MAS itu okeh! hahahaha....

semalam dah stat pertandingan untk inter-collage day. pertandingan nasyid stat dulu. aku dtg lmbat sikit...bese lah...tarbiah jap kat kedai makan. hik2...
tadi plak...dok sibuk pulun main bola tampar. asal, memg x de name. tapi x kan nak turun free je ye x ? pulun la main..alang2 budak batch pon x cukup. and kiter main untuk have fun. untuk release tension. kalau main pon tension2, bek x yah main...ye x? main team sendiri...kalah tipis. buakan kalah yga memalukan ok! beza 1-2 mata je... lpas tu ganti player dari team lain pon, kalah jugak. tapi tetap kalah tipis. pon beza 1-2 mata gak. hahaha..mesto korg cas aku yg x reti main kan? mampuih laa....aku main dgn agak baik ok...nak banding dngn sebelum ni. sebelum ni lawan ngn team budak junior ni, bnyk mata mati kat serve die je...tapi tadi beza mata lawan 2 mata je...kire ok la tue...hik3....


we play the best! ececeh....hahahhaa






tgh syok2 sorak2, ada pesawat boeing MAS dok legar2 kat ruang udara. mmg sakai japla..bukan sebb x penah tgok plane, tapi kalo dah dok terbang rendah giler babeng...n plane tu pon mengiring semacam je mcm nak buart lap, x ke pelik....mber yg dok apartmen Lumayan tu pon risau la...ingat ada cubaan merempuh apartment beliau. wahahahaha.....
oh yeah...tangan gua dah hitam separuh. sebb bijak nak mampus turun sukan pakai lengan pendek. skang aku nak tidow jap. niat nak ke pasar pon terbantut, hujan lebat tu haaaa................................peace! =)







p/s : 5hb ada test Hubungan Etnik....ape pon x bace lagi ni...huhu

2 comments:

AnWaRnAiM said...

ho3 smangt kesukanan...

Cik LeYha~~~ said...

saje release tension,,hik3...