05 May 2010

again! this rumours make me so hot.

kalau semalam bengang dengan mat bangla, tapi hari ni bengang dengan orang lain plak. come on la....dah besar2 ni x kan asik nak jage tepi kain org je. jage diri sendiri sudah la...

aku pakai cincin stok beli kat mines je pon same ngn partner aku ngan x kn nak cas tunang2 kawin2 plak??? pendek akal ke weh??

dah tu yg ko siap ckp kat org atasan aku pasal hal tu ape hal plak?? dah x de keje sangat ke?? mcm yg dalam area2 ko tu baik sangat....n senang citer mcm ko tu baik sangat la.. penat la bodo nak cover line ape yg patut, tapi kau senang2 je bleh buatkan aku penat nak menjawab sana sini. dengan nak explain ape yg patut lagi.

bnyak bad effect dari good effect kalo 2nd employer aku dengar rumours mcm ni. dah la thun ni aku cover baik punya attitude aku kat tmpt keje aku, yg ko senang2 buat aku ngn partner aku kene cas. x ke dengki name nye tu.

jenis x boleh nak tgok kesenangan orng lain la ko ni...sudah2 la...jage diri sendiri sudeh...

2 comments:

a.i.n.a.n.a.d.r.a.h.r.o.s.l.i said...

ko bg penampar je kt org suke bwk mulut cm2..huhu
btw,ko kje mne??

Cik LeYha~~~ said...

aina - ...hehhe..

asyraf - oh come on...yg ko nak sebut2 ni pesal? diam sudeh...x payah nak tau sngt...