04 May 2010

lu bangla...sangap sangat dah ke??

aku pegi mines tadi. ngn partner. time nak amik tiket parking tadi, ade mamat bangla yg jage kat kaunter tu. aku tggu duit baki rm0.50 sebb weekdays parking rm0.50 je..and tadi aku bagi rm1.00. tu yang kene tunggu duit baki...

yg aku x puas hati ni...time bangla tu nak bagi duit baki tu...apesal die bagi sambil pegang2 tangan aku weh??? pegang mcm nak salam tu. sahkan nak bagi syiling rm0.50 je. then aku tarik cepat2 tangan aku n duit tu terjatuh...dia tunduk and kutip balik duit tu bagi kat aku. lagi sekali dia buat benda yang sama. okeh..that time, mtk maap la...aku dah mencarut bagai depan orang yg nak que masuk parking.

serius...mcm gampang perangai bangla tu. sebb dia bleh senyum2 lpas aku marah2 dia. rase nak tampar je muka dia. dah x de keje sangat ke nak pegang2 org. bodoh. dtg negara org nak buat hal plak..berambus balik la wei. shit.

5 comments:

perondajaketbiru74 said...

hmmmmm....sabarler erkkk...macam-macam perangai skg ni.....

SyaNa_saN said...

saya pown agak kureng ngn mat bangla yg perasan macho nieyh.. dulu pun pernah kena gesel ngn mat bangla atas rapid U80.. memang lepas terkena saya lebih beware klu ader mamat bangla kat sebelah

Ismail Noh said...

Bau je dah tak mahu dekat..seminggu kot pakai baju sama..

http://akuismailnoh.blogspot.com/2010/04/bandhobi-persepsi-anda-terhadap-mat.html

Solahuddeen said...

tembak je, apeadehal.
gaga~

Cik LeYha~~~ said...

peronda - nak lempang2 je..

syana - aku penah sepak org kot dlm bas. sebb terpegang2..gatal

ismail - tau x pe.

udin - kalau boleh dah buat dah..