08 August 2010

SALT.





siang tadi gua berlari2 bekejar pegi times square tak nak terlepas tiket wayang mvie SALT lagi. bias0lah...angelina j0lie berlakun k0nf0m2 den p0ei teng0k. kene plak cerita pasal perisik2 ni...feveret wehhh.....

0keh...keh...m0vie ni den x mampu nak review. s0bab ei...aku terlebih feeling jadik evelyn salt pulak...dengan kemahiran membelasah 0rang...kemahiran membuat expl0sive n menmbak dgn tepat....hati yg kental melihat suami sendiri mati dibunuh..penuh rasa cinta n sayang dan kejam dlm 1 masa...

seee....wpn cerita ni dah kuar lebih dari semggu, hall tetap penuh dari seat belakang smpai ke depan!!! 2 thumbs up fr this m0vie~~`


2 comments:

Dark Half said...

aku minat angelina jolie gak tapi blom tgk SALT

tapi kalau minah ni blakon sure film stok2 kebaboom

Latest entry: Kalau Aku Bendul, Kau Apa? Bangang?

L.e.y.h.a said...

0f kos la...cerita st0k lawan2 je..