07 August 2010

don't judge book by its cover.


wah....ilmiah bonar entri den kali ni kan??


ha....meh sini den nak kobarkan satu cerito. ekau...kalau jumpo ramai orang, jgn la copek2 kau nak ckp dio tu baik kor...jahat kor..apo kor.. jgn yg kau nmpak seksi seksa kaki clubbing tu ekau kato dio x baik...


lopeh tu...yg pakai sopan2, yg ayu2..yg cakap dpan kau mulut manis..yg tu ko jgn la pcayo bulat2. itu pn silap2 blakang kau, perangai ei mcm puako niyang rapik!


apesal den kato mcm tu plak??? sobab kgkwan den yg bukn dk mktb sumo kato yg blaja kek mktb ni sumo2 ei baik belako. haaaa.........serbo salah den nak kato...bukn semuo jang oiiiii..........!!!! kau x tau mcm2 perangai ado yg blaja kek mktab tu ha...dari A smpai Z!!! yg baik, mmg baik la....ni yg x baik ni...mmg x nmpk dek mato kasar kau tauuu.... sume stok s0rok blakang beb.....talam bermuka2.....!!!!


yg den x tahan tu...kadang2 tu x pulak malu mtk tlng kat mber yg asik dimain2 kan. cubo la mtk tlg kek den....mmg den 'fire' je blik...jnis muk0 x reti malu..


den teringat kek kenalan den sekor tu.....dio pndai la kato dio overnite poei tido kek umah kawan ei kek doootttttttt..... smpai kesudah den ingt botul. tapi hram.......tengok2 poei tidow umah jantan......hhaaa....... punyo la pndai dio kato org lain kono 'culture shocked'!!! rup02 ei dio lagi teruk...dio kono current shocked den agakkan....




lagi satu...mcm den ni ha, mmg den jujur yo....mulut den jahat...x do sivik sikit. hati pn jahat jugak..tapi x do la selalu. tapi....jahat2 den, den x do la g0dik b0nar p0ei kacau 0rg d0....k0t 0rg tu banduan k0r, penagih k0r...g0m0k k0r..pedulik kan la....yg sibuk b0nar hal tu pejadah ei...k0t muk0 kau lawa p0n tapi perngai mcm 0rg x p0ei sk0lah, x payah la....x bawak mati d0r muk0 lawa lawa perngi g0dik k0 tueee....




oh yerr.....den mnunggu jugak kot2 ado lak knalan den nak buek ala2 style mcm kat asrama...kumpul ramai2 lpeh tu pngkah apo den buek..konon2 nak botulkan salah den, kon0n di0 perfect la.... haaaaa............mmg den tggu kan... sobab time tu den nak tgok sapo yg botulkan sapo. mmg den bukak sum0 cito yg den simpan.....x payah nak berlagak baik, kalau perngai kau 2 kali ganda jahanam dari perngai org lain!!!



2 comments:

AISHA SAAD said...

WOH SPEAKING NOGORI EKAU EHH.
JENOH DEN NAK PAHAM SATU2. HUAAA!

NEWAYY, KDG2 MMG TAK NAK JUDGE ORG JAHAT NIH.
BUT THEY MAKE PEOPLE JUDGE THEM.
TAKKAN PAKAI SEKSI GILA AKU NAK CAKAP "EIII POMPUAN NIH SAHIH SOLAT 5 WAKTU!" POSITIPP GILA CAM TUHH. HAHA!

L.e.y.h.a said...

hahhaha...den kalau dah hangin x reti nak spiking lndon...den spiking n0g0ri la..hahaha...

haaa....batul la tue ckp kau...lagi 1..kalau dah buat salah diam2 je la ye x? ni jaja merata2 mcm la nikmat bebenor..