29 August 2010

rumusan untuk 2-3 hari ni.



sangat giler okeh 2 malam lepas.....pertama kali overnite lepak di Mcd bersama partner gua lpas balik dari shah alam..dengan sejuknya...ngantuknya... memg lepas ni gua kene pikir bnyak kali la kalau nak overnite. bleh plak tersengguk2 aku kat bahu mamat tu. mcm cilaka punya malu kene gelak...


ni adalah muka time segar bugar!



tadi...running ke kem untuk majlis buka puasa bersama Timbalan Komander yang baru berpindah masuk ke unit. Welcome to 515AW Lt Col Haji Roslan bin Zakaria.

unexpected!!!! rupa2 nya TK baru aku ni husband kepada Puan Norlina Alwi.!!!
wanita yang boleh dikatakan memberi sinar hidup yang baru kepada sesetengah kanak-kanak yang mempunyai penyakit HIV / AIDS. bagaimana dia sanggup menjaga dan mengasuh 30-40 anak2 angkat mereka menjadi seperti anak2 sendiri. gigih bukan wanita ini??? dan betapa lemahnya iman remaja2 sekarang yang senag2 sesuka hati membuang anak yg baru dilahirkan akibat kurangnya sifat tanggungjawab dlm diri.
ok. fullstop tentg cerita tersebut. nak tahu lagi lanjut, korg gugel la sendiri kat internet.


next - aku sedikit menderita mental bila pegi kem jugak. bila ramai betul makhluk tuhan dok tanya soalan yg sama. balik2 soalan dengan sape aku bercinta sekarang. agak2 kalau aku bagi masing2 makan penampar , kenyang x korang??? sudah2 la jage tapi kain org...pedulik an la aku nak skendel ramai mane pon...x de aku susah hati korg ak tenangkan aku pon..menyampah tau x. cuba la bawak2 hbiskan keje tu dulu kat pejbt baru nak bergossip...


petg ni, dah naik bas nak gerak ke Perak untuk seminggu. buat SBE kat umah Zalikha...hopefully happening kat sane.


oh yerr....jgn lupa untuk tengok Sambutan Hari Kemerdekaan di Stadium Putra Bukit Jalil hari merdeka nnti...agak2 x dpt pegi sana tgok la sana...really2 happening okeh!!!! bnyk persembahan dari pasukan keselamatan n one of my schoolmates terlibat dengan perbarisan kehormat. yelah....si panjang kene bawa panji pasukan RAMD.. cube tengok gmbr dia sekeping kat sini. nak tgok bnyk lagi gmbar raptai semalam boleh la tengok kat SINI. ( credit to abg wan untik gmbar2 tersebut..)



errm...ok lah...mau kemas bilik n baju2 untuk diangkut ke Perak. have a nice weekend. bye!


3 comments:

anak merdeka said...

( credit to abg wan untik gmbar2 tersebut..)

untik? bahasa apa tu leyha...wahaha

L.e.y.h.a said...

typo la sengal...

anak merdeka said...

ape???? hypo? wakakaka