26 August 2010

random.


sahur.
smalam aku buat keje gila. tidow pukul 3 pgi, then bangun balik pukl 4 nak kuar sahur dngn si Jebon tu. n kepala otak aku dah set time yg by 6.00 am aku dah kembali ke katil kesnygn untuk qada tidor!!! tapi mcm harammmmmmmmmm..........si Jebon hntar aku blik 6.30 pgi! kesudahnya aku terlajak tidow smpai pukul 7.50 n kelam kabut nak pegi kelas. 2 jam pertama aku dah koma x pay attention langsungdlm kelas. bagus la tu.


duit.
kewangan ASB aku semakin menguncup. segala jenis sedekah amal jariah duit masuk kat akaun aku adalah sgt2 dialu2 kan. tapi jgn mengharap la nak timbal balik bukan2 dengan aku.. penyepak aku bagi kang.


assigment + report.
dah mula menghantui hidup aku balik. giler ape cuti raya 2 minggu tapi penuh dengn report je?? sume kene hntar isnin bukak cuti lak tu. bermakna la sangt cuti aku kali ni eaaa?? dengan x dpt nak blik kpg lame2 nye...


love story.
x pernah nye nak tamat!!! akibat sikap tamak yang menguasai diri. dan aku la manusia yg bersikap tamak itu. sekian, tq.

3 comments:

Dark Half said...

best kan dpt release tension kat blog ;)

cryclown said...

hehehe...

suke ria jugak:)

L.e.y.h.a said...

dark - best la...blog sendiri kan?? hahha

cry - suke ria la sgt...hahah