02 August 2010

pertemuan petang itu...


pertemuan petang tadi yang sepatutnya menggembirakan bertukar menjadi mood serba salah. penat dia dari kpg balik KL...singgah kat tmpat aku nak jumpa aku, then suddenly on of my member 'terjoin' sekali dalam pertemuan tu. accidently okeh...aku pon tak tahu nak adjust sekor-sekor mcm mane...yang dok makan hati dgn aku la...yang dok perhati aku la (member dia) and yang dok tembak aku dengan soalan yang x de tapisan keselamatan langsung. hadoii...teleng2 kepala otak aku bercakap dengan dua-duanya. kesudahnya, bukan aku balik jalan kaki or dia yg hantar....tapi my friend yang hantar. laju jugak darah aku mengalir memikirkan perasaan dia. tapi Alhamdulillah...dia paham sikit...benda x jangka apa pon...tapi sedap jugak die perli aku. tak kisah la...dah ok sikit...


emm.. salah satu soalan mber aku yg x de ciri-ciri tapisan keselamatan langsung ialah ...'' kenapa awak boleh nak kawan dengan orang mcm tu ea Leyha?? ''
and my answer is....'' saya berkawan dengan semua orang. yang baik saya ikut, yg x baik saya tinggalkan. itu sahaja....''

even x de tapisan keselamatan punya soalan, tapi aku x la marah-marah. sebb dah cara dia direct tnya je...jenis x berlapik. gasak ko la beb....but, thanx for concern what i'm doing.


alahai...banyak nye la hati nak kene jaga....hati aku sapa nak jaga???


2 comments:

manager kfc said...

meh sini gua jaga ati lu,
gua smpn dalam frame rumah
hahahah

L.e.y.h.a said...

frame kat umah kiter penuh ngn gmbar abah je...