03 August 2010

luahan hati yg x menentu..oh lalala

aku rindu kat arwah uwan aku.........


*
*
*
*

  1. sabtu ni aku ada kelas ganti. bangang aihhh...komfom2 aku terlepas game paintball dengan geng2 panggilan pertiwi. adei...tolong lah....sapa la yg rajin nak mampus nak dtg kelas hari sabtu..
  2. esok dah stat BIG (BINA INSAN GURU) kat Sepang. ala-ala camping 3 hari 2 malam + aktiviti kemasyarakatan+ prgrm keluarga angkat la...n sesi makan nasi ambeng bersama YB.
  3. duit - kak wani..hutang ko kat aku ade lagi rm160 okeh!!! jgn lupa...nnti aku terjah IPDA tu kang..
  4. sekrg pukul 12.58 dan aku dah mengntuk giler babeh! keputusannya...aku nak tidow dulu.
  5. bangun subuh pukul 6 kANg baru packing baju. alah..........10 minit dah siap packing la weh!!! berpengalaman la katakan...hahaha...
  6. oh yeah. malam ni line celcom mcm haram j~~

4 comments:

saya_arief said...

kelas ganti bez...
haha...
:D

en_me said...

potong jer line celcom tewww.. ekeke

cryclown said...

hehehe..selamat lah berBIG:)

anak merdeka said...

cuba la tukar jadi ayat elok sikit..ish3... hahaha