13 April 2010

skype

memandangkan kalau kat asrama ni gua x leh nak on ym disebbkan masalah2 sekatan internet yang bangang nak mampus, maka terpaksa jugak la gua create account yg pakai skype. yg tu x block plak.

so, anda2 sekalian yg teringin nak berbahas dgn gua tntng masalh2 negara, boleh la add skype gua kat alamat e-mail gua seperti di bawah. insyaallah..gua accept.


leyha_technic@yahoo.com





skrg, masa untuk beradu. hujan tgh lebat bai......x tidow kang rugi. lagipon, mata gua masih perlukan rehat yg cukup. hehehhe..bye....=)

3 comments:

mcjust.lol said...

betul betul, kat sini pun kene block! aiyaaaaa~ :(

joegrimjow said...

ada skype jugak
;)

DaHLia said...

skype BEST!!!!