21 April 2010

DSA Exhibition.

i just coming back from DSA Exhibition at PWTC. dari pukul 9.30 - 5.30. teruja la juga sebb pameran ni 2 tahun sekali je ade n time ni la kite boleh communicate dengan pihak pertahanan dari negara luar. kat sana, time register awal2 dah jumpe permanent staff dari unit sendiri. cit, kenape la anda2 semua pilih hari yg same nak buat lawatan. exactly...dah penat sngt berjalan ni smpai menulis pon x mampu. so, the next entri....i just post the pictures. orang kate...1 gambar dah timbulakan banyak kenangan kan? ha....nnti aku post bnyak gmbar. hehehhe....daa....


tentang DSA? click here...=)

7 comments:

Solahuddeen said...

wah. i like. jgn lupe kasi cepat2 post.

Cik LeYha~~~ said...

nak penuh tgok fb nanti. skng tgh kumpul dari kamera mber2 yg join sekali tadi. hehehe

demang said...

demmit.ak xpnh pegi.ddk dlm penjara shit ni

Cik LeYha~~~ said...

owh...cik demang jeles ke? hahahhaa.... ko x penah pegi ke x dpt pegi? aku tgok bersepai je budak upnm semalam...mcm org hilang arah pon ade...teruja tgok tank kot...hik3..

KRAZE ENTERPRISE said...

BEST,...SALAM..YEHMEH BLESS U

cryclown said...

thanks sbb follow me..hehhehe..anyway, interst kte memg sm..cuma sy lebih..

makan,tido, men gem, bc buku, n y pling sy sk, berak..3 kli shari..hehehe..

bg la g,br y posing maut dgn snjata:p

Cik LeYha~~~ said...

kraze - tq

crcylon - posing bukan sebarang posing. kalau posing tapi x reti handle weapon mane bleh...hahaha