06 April 2010

orang lain kat universiti2 lain, dah dok sibuk study nak final...malah ade yg dah stat final lagi tu. tggu nak hbis je...mcm nak gila study.

tapi aku ni..diwaktu ini...ditmpt blaja ini...serta warga2 yg lain...masih tertunggang terbalik menyiapkan coursework n portfolio untuk dihantar!!! ye...kami plak mcm nak gila carik maklumat...adjust sane sini...print itu ini... tu blom mencarut bagai sebb printer jammed la...ink hbis la...a4 x cukup la...budk group x buat keje la...


meja dikala musim assgment + exam


and 2 mggu dari sekrg ade amali jahitan. yer, tahniah la kat diri aku sendiri sebb pra-test jhitan seblum ni, kain aku yg dah siap jahit kolar, BARAI disebbkan jahit tepi. babi mesin tu. laju benar jalan nyer...kesudahnya kene jahit balik. menyampah dah aku dgn masin jahit tepi tu. benci!


yg paling penting, dlm2 mental dgn asgment...berat bdn aku sedng turun sikit demi sikit. rahsia nya??? anda berlari la selagi boelh kat tasik tu...ye ar...aku petang2 mencuci mata smbil meningkatkan fitness badan. ni kes UKA seblum ni aku failed larian la ni....14 minit 37 saat untuk 2.4 km !!!! WTF......lembap tu wei....


tapi skng dah bleh buat dlm 11-12 minit...ok ar tu kan???? hik3...

cikgu pjk??? buleh blah....aku nak jdik lain...wahahahah..



haaaaaaaaaaa..........ape da aku merepek. k lah...nak smbung wat keje. bye2. =)


rindu betul nak buat fish spa untk kaki ku.....hik3...=)


3 comments:

Insan Biasa said...

kelam kabut
haha

Cik LeYha~~~ said...

ape yg kelam kabut???

tQa_elRic said...

samA r deNGan akU DOw

ha3