04 April 2010

ABP 2009.

haa.......gua sempat tgok separuh jer ABP ni. dari part norkhiriah menang anugerah pelakon komedi. sebb nya, gua sibuk bertarbiah bersama en.hamdan....yer...bertarbiah di jusco maluri...banyak sale woooo...lingerie plak tu. tapi tgok dari atas je la.. malu aku nak shopping bukn2 dgn die.

ni dia pndpt aku tntg ABP kali ni...(separuh je la...)
  • wah....norkhiriah nmpak excited bebenor time bgi ucapn...tahniah...=)
  • yg sekumpulan lelaki nyanyi tu..yg ade dafi tu...sumpah x berkenan gua tengok. sume stok2 jambu bagai...berjoget ke ape atas pentas tu?? harap mamat yg pakai spek ngn dafi tu je la nmpk ok sikit. yg lain...baru nak berlatih untuk melompat2 atas pentas. mber2 gua sibuk sebut aril...akim...haram gua x kenal sape mereka. ape la taste korg ni....
  • geng2 pompuan yg nyanyi lagu feminin tu mmg best. sape kate diana danille x pndai nyanyi?? meh aku sebat bontot korg meh..
  • pihak yg sepattnya patut alert dgn keadaan mic. dah x dpt gua nak dgr budk bju hijau tu nyanyi...
  • kolaborasi dua kumpulan diatas sngt kelam kabut ditambah dgn kumpulan penari. lu org pikir buat psembahan tadika ker?
  • kak ogy n david teo - wahh...anda berfua ingt anda sdang masuk rancngn bual bicara kerrr??? dgn uncle david yg mcm nak semput time berckp..adeii...
  • alhamdulillah...ni la gua rase baru gua nmpak ade persembahan nasyid. mintak la ABP teruskan pada thun depan. jgn tggu ada umat yg 'jalan' baru nak buat...
  • stacy n adam mmg mantap. gua nak tnye la...mcm mane metabolisme diorg ni tinggi sngt??
  • alyah mmg sedap menyanyi...tapi sape la yg bangang benar pilih gaye rambut die gaye gitu?? n pakaian dia merah hitam...dah mcm juara lagu lepas merah die...
  • dayang seksi bebenor...pndai betul kameramen shoot yer....
  • walaupun lagu2 wings sedap, tapi bingit telinga dgn bunyik gitar tu..
  • n siti nurhaliza...tahniah la....anugerah2 utama anda sapu hbis...
  • last but not least, tahniah kepada 2 pengacara hebat...raja azura n sharifah shahira. kolaborasi anda sngt menjadi!

ok...cukup la ni, separuh yg terawal...korg carik la kat blog lain. gua x tau rupe ape yg awal2 tu. hik2....bye..bye..=)

5 comments:

ParkAir said...

lawak time shamsul yusuf nak salam ngan wakil yuna tu, salam tak bersambut. malu wooo...

s4m said...

rmai btul org wat n3 psl abp..

Cik LeYha~~~ said...

parkair - rugi plk x tengok part tu. hik3..

s4m - ni je idea yg adoo..huhu

laki cikgu kimia said...

mmg setuju la kalu khiriah yg menag ek.

Cik LeYha~~~ said...

tau x po...huhu