14 April 2010

IKLAN...IKLAN.................

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: end_of_the_skype_highlighting (PENDAFTARAN PERCUMA)



Sahabat Sekalian,



Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????



Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.

Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.



Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.



Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!

Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:



1- Klik button reply pada email anda

Pasti kan email dialamatkan ke : fast_advertise@yahoo.com

Cc: leyha_technic@yahoo.com



2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini

(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)



3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.



Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.



Terima kasih.

1 comment:

cintaqaseh said...

wah...macam best jer kerja ni.tapi,saya tk dapat emel ni,mcm mne nak reply..=)