07 April 2010

kawan ke??? boleh blah.

bukan senang nak kenal mane 1 kawan yg sebenar2 kawan. seng cite, yg diberi gelaran sahabat. kalau takat gelak2 mcm haram time org lain dok ngata kiter...pegi la mati hai. oh lupeww...kau kan hepi2 go go lucky lucky. aku cdgkan kau pegi mane2, kau angkut kawan kesayangan kau tu.


'sabar la...sabar la...
'


fuck off!!!! mcm la aku yg carik gaduh smpi kau yg nak sabarkan die. x bleh nak jerit sikit ke kat jantan tu?? owhh ala...aku lupe...kalo tnggi suare sikit..mula...


' hahahhaha...pdn muka..kene marah ngn leyha!. hahhah...'


tu.....dia aih! ayat power kau kan??? n setiap kali kau ckp, mesti semua org gelak....kau masuk raja lawak ke???


bagi kau semua bende lawak. kan?? kalau pun aku bsing...mesti ade je jawap kau. plg x leh blah jwp ko...



' kau x yah de layan die...die mmg cmtu...' - 1

' aku x msyk cmpur pape pon...tu hal korg .....
' - 2



gelak kau menyakitkan hati.....teringin betul aku nak tgok kau berada kat tmpat aku....jahat kan aku?? biat terang bersuluh aku ni sentiasa je ade bende nak laser...kurng2 aku x menghina org.


err...lupa nak tnya...time kawan kesnygn kau kate aku mcm2, kenpa kau bleh gelak?? lawak yer??


n...kau pelik x knpa aku x hentam die tapi aku marah kat ko?? sebb die dah tentu perngai mcm tu...perngi yg cukup lah kau sorg je paham. tapi kau tu...kawan yg aku anggap x de bende nak dibertekakkan, tapi kali ni aku hot ngn kau.


haaa..........kau bace entri aku ea?? kau marah???


DO I CARE???????????????????????????





p/s - kalau entri ni pon jadi bualan hangat budak kelas....aku x tau la...kecoh la lu!

5 comments:

fitri oh fitri said...

wah. anda. pergi jumpa kauselor. haha.




http://fitridzulkifli.blogspot.com

Cik Waning said...

rilek cik leyha..
rilek. cool :)

Cik LeYha~~~ said...

fitri - suh mereka je yg jumpe...aku buat ape. =)

cik waning - =)

soffya cik bulan said...

huhu...
perlu pndai pilih mana kawan dn lawan dik..
mereka tkde cop kat dahi...sebab tu kena ahti2...

:)
akak...:)

Cik LeYha~~~ said...

thanx kak soffya