29 January 2011

Mihun goreng.

akak mokhtar ckp blik Lubnan diorg nak buat kenduri besar ckit. konon2 kenduri kwin adik bujang die tu la.. aku paham la tu pasal die anak bongsu kan..mesti la akak2 die nak besar2 punye kenduri...

tapi smpai kat mamt senget tu je...idea plg rare aku penah dengar dlm hidup aku bile die kate kenduri kawin die nak msak mihun goreng je!!!

steady la ko bangggg........nsib bek kau dah jauh...kalau dekt aku lastik ckup2...tu kenduri kawin kau bang oii..bukn kenduri kau dah bersunattt..........!!!! aiyyoooooo~~~~

4 comments:

MAPPIAU said...

wakakakaa giler sempoi kenduri kawen masak mihun goreng. Eh nanti jangan lupe jemput akak yeh boleh makan mihun goreng huhuhuhu.

L.e.y.h.a said...

dio mmg cmtu kak. seringkas yg boleh..i'allah kalau jodoh pnjg...hehehe..tpi x do la mihun goreng semato de kak oii...hahaha...

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

moktar punyo rancangan....bijak.

jimat blanjo.. ini dinamakan ekonomi bak kata P.Ramlee..

kesederhanaan tu leha...

jangan lopeh kawen nangung utang...

haha

L.e.y.h.a said...

pndai la ko...