22 January 2011

KL-PD-KL.

  1. awal2, aku bgthu dulu korang. aku ke PD bukn pegi hanimun ke..bercuti ke...ape ke.. tpi, sebb jdik peneman mamat senget tu balik PD sebb die duty. aku tumpg umah kawan die yg dah berkeluarga ok..bukn melepek ntah mane2.
  2. tapi..sebenarnye...aku ikot p PD dengn harapan dpt mandi pantai..tu je.... n pasal niat tu x betol la x dpt mandi pantai. mamat ni kene hntr member balik pulak dah awal2 pgi lepas duty. sabar ok...sabar..walaupun hati tgh panas ni...tpi memikirkan kalo aku hangin kang, aku plak yg kene rendam dlm air laut tu kang, baik aku diam.
  3. pukul 7 pagi call suh siap2 nak balik kl. giler..tn rumah yg aku tumpang tu pon tak bgun lagi. konon2  x payah susah2 tn rumah siapkan sarapan, tpi licin jugak aku tgok mamat ni ketedarah..same la tu ngn buddy die.
  4. dah kenyang2, salam2 tn rumah..bermbus balik kl..ehh...blom pukul 10 dah smpai kl..ape kess balik awal ye x... tarik dulu mamt ni pgi look point kt bukit belacan ke hape. ade sedikit kesakaian la disitu...die..bukan aku. hahahaha..
  5. semalam 1st time aku dengar tetuang berbunyik. yelah, sebb MALBATT VILLAGE sebelah IPDA jer...
  6. semalam gak time2 ni la die baru nak amik loreng dessert die. tpi tailor tu x siapkan lagi. tggl nama n pgkt lom jahit...tggu la kejap...kedai dlm PUSASDA lak tu...tgok pdg kawad seriau skit. pasal besar sgt...hahahaha...time ni la bru nak amik baju, baru nak iron baju la...
  7. oh..tshirt malbatt3 yg die order 3 helai yg patut die pakai time kt lubnan dah dapt. dan aku pon dah rembat sehelai...lawa la kan..pasal nama, logo pbb n bendera msia bersulam. pastu belakang ade tulisan ape ntah....dgn gmbr negara Lubnan.
  8. tpi......apela tebiat benar abg aku ni tulis nama kat baju tu MOK@LEYHA??? sikit lagi aku padam nama die dah dgn aku2 sekali ke Lubnan kang...
  9. owh..nak tgok gmbr baju??? Jgn jeles..........
 baju ni saiz M. ikot hati die nak bgi saiz L. mcm la aku gemokk sgt kann...cisss...

 tu jari aku la tersesatkan...peace. hehehe

 bahagian belakang baju..

 

 Malaysia tanah air kuuuuu.....

ni ape kesss???





habis.! hehehhe...

2 comments:

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

konfom la balik lubnan terus kawen

L.e.y.h.a said...

x...aku final year..x kuase..