23 October 2009

Sehari bersama en.dawes.( aku x sure nama ko ape sebenarnye. hehehe...)

salam 1 malaysia.


Permulaan hari semalam memang seperti mengujakan. Sebab x de kelas langsung. Jumaat pon x de kelas langsung. Tutorial ada, tapi aku ponteng. Bukan buat ape sangat pon, takat check kedatangan... itu menunjukkan dari hari khamis sampai jumaat, aku free dari waktu belajar.. Memang syiok... Semalam, kuar jejalan ke times square. Tapi dengan adanya permission dari cik abang la...baru dapat jalan dengan tenangnya..hehehe...

oh yer, kebetulan jumpe mamat hensem merangkap kawan aku, Dawes n his buddy. so, join jer la skali berjalan2 membuang masa di TS. 1st step, Survey wayang, x de cerite best kecuali papadom. Dawes ajak tgok cerite ni, aku x nak..sebab aku aim cerite aksi2 jer. Dia pujuk aku lagi, dia kate nak blnjer aku wayang n makan la hari ni...auwww.....aku tibai jer kate YA...sebb kalo cerite tu x best, aku tido jer kang dalam wayang. x rugi ape pon sebb bukan duit aku... Kalo makan lak, aku demand KFC jer..bagi la aku makan bende pelik2, memamg smpai ke mati aku x jamah.

Lepas tengok wayang, gi makan kat KFC sg.wang..n window shopping. part ni serius aku nyumpah bagi nak rak dalam hati. kau pikir pompuan jer window shooping...lelaki pon same ker?? tu kire nsib baik sg wang x sesak mcang weekend. kalo x, mati hidup semula pon aku x kan masuk lagi dah...serabut otak aku...
balik hostel...reti2 la diorang hantar aku balik. saving duit lrt. hahaha....
sampai disaat itu, x leh nafi memang aku hepi kuar ngn ko cik dawes oii..bukan sebb ko blnjer aku makan n wayang, sebb ko hepi2 go lucky...





tapi...sampai saat tu jer la........













tengah malam smalam kau call aku plak.bersemangat ko nak bergayut ngn aku ea. amik no la dulu cik dawes oii..hehhehe... borak ngn ko mmg sgt best...giler2 punyer org la katakan..tapi cilakak kau giler babeng terus terang plak niat ko sebenarnya nak adjust aku. mintak maaf la cik dawes...bf aku tu pon satu skot ngn ko time rekrut dulu... apa kess nak adjust2 ni? kawan2 baik sudah la cik dawes oii..huhuhu... suke suki kau juge berangan nak dressing aku la ...ape la...ish2....


tapi x pe...kau tetap kawan...saye x membuang kawan...x kire ape jenis pon...pedulik la life ko ape gaya pown...x memberi kesan kat aku....(kecuali kau bakal laki aku, yer akan memberi kesan..hehhehe...)




disaat ini pula...1st time aku rasa gak pelik. mgkin sebb x pernah mghadapi situasi begini kot..

pegi la mampuss hai...




:: kau cakap kat aku...i love u....
aku jawab kat kau...i love u too...but only as a friend...not more than that. is that clear mr.dawes??? huhuhu...


2 comments:

zamfadliez said...

i lap u 2,3,4,5,6...as frenz,as sister,as mother,as grandmother n 'moyang'...hakhakha..~!bile nk kuor ngn aku??canteek...>~!haha..adioos...~!

Cik LeYha~~~ said...

hahahhaha...sengal ko...