28 October 2009

Entri bermotivasi.

Tahniah dan semoga berjaya untuk adik aku yg skang tengah mewakili MARA untuk pertandingan kemahiran di Akademi Binaan Malaysia..yg dekat dengn jalan chan sow lin tue. hehehe... sesungguhnya, kau mmg lagi up dari aku. semoga kau menang...leh kau melancong ke london wakil malaysia plak... kau dapat pegi london, bari aku interframe muke ko kat blog aku. heheheh....

Semoga berjaya untuk adik lagi sorang yg akan amik exam spm. semoga bilangan A ko dlm spm lagi bnyak dari aku. kalo x kang, hati ko gak yg panas sebb time result pmr dulu, aku lagi up dari ko. hehehe... same mcam abg ko gak, dpat 11A1 baru aku interframe pic ko. oh yer...aku melobi kau supaya masuk universiti pertahanan..hehehe.. baru leh geng ngn aku..=p

Semoga berjaya juga....untuk makhluk tuhan yang mempunyai sifat hasad dengki n iri hati setinggi menara kuala lumpur. nasihat aku...sudah2 la nak merendah2 kan orang lain. korang x perfect pon. mulut pun cam puaka.....perasan jer lebih...

4 my self, semoga sukses selalu....berjaya dunia akhirat. akahs~~~

2 comments:

Frodo Baggins said...

huhuehuehue ... doa last tu yg mahal .. xoxoxo


>>__________<<


gud luck tuk adik lu ...

Cik LeYha~~~ said...

tq..hikhik..=p