02 April 2011

gutters pengikat cinta

Mokhtar mmg kalau bleh nak suh aku benti TA. die nampak aku kasar sgt gamaknye...hahhaa. tpi sebelom pi fly lubnan ritu, aku ade mtk tlg die belikan aku gutters ksut spike aku. die belikan. dalam2 x nak aku join TA lgi tu. smpai kesudah aku x pakai la ni... sebab?? syg.....kau ingt senang die nak tolong kat part2 askar ni?? baju loreng aku pon die sebat....seng aku x yah pakai, bgi die je pakai. aku kan stor die....oppsssss~~


dan pgi ni bile aku tgh check2 brg ank pi trening, gutters ksut aku yg lame dah ntah mane2 aku cmpak. yeee...pgi ni aku pegi training dengan gutters pengikat cinta kami. damn!


*semoga x hilang gutters kesnygn ni.

6 comments:

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

pengikat cinta...

cincin tunang tukar ngan kasut la leha lepas ni....

spike tunang....

L.e.y.h.a said...

jgn weh..nnti die demand spike swat / magnum...die pon mate duitan gak tu..
hahaha

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

haha kantoi leha dah nak tunang.....

cryclown said...

patah tumbuh hilang berganti..

tapi erti memori sangat sendiri sungguh itu nilai satu sen yang diberi...

MAPPIAU said...

kalau ilang lagi sok die dah blik lubnan mintak die belikan lagi by the time tuh dah kuar pulak versi baru kan kan

L.e.y.h.a said...

x de makne kak oii...hahahah