16 April 2011

si bulat - jauh tapi dekat.


'' abg dekt ke...jauh ke...abg tetap dekt hati yg k.. ;) ''



tu statement aku kt mokhtar hari ni...aku ingt kot die lak sayu yg lebih2 kan, kesudahnya aku plak yg sedih. sedih pasal wpon abg aku ni askar...luar nmpak ganas, tpi dlm lembut mcm kapas. korg ingt die jenis yg bleh berjauhan ke? kirim salam..... eh..ayat kat atas tu bukn ayat nak pujuk die yg kejauhan, tpi ayat yg org kate..truely from my heart lah!!! ;)

perkembangan die kat sane? senang cerita....cik abg aku tu makin bulat...pasal cukup makan n cukup rehat. kasih syg je kurang ckit. hahahahaa...kebajikan mmg terjaga. tu pasal skrg aku kurg pggil die syg..tpi pggil die BULAT. time2 jauh ni je la berani pggil die mcm tu...depn2 pgil mcm tu name nye mencari nahassssssss...silap2 mkn penmpar. hahahaa....


 ni gaya wajib die kalo amik gmbr. konon2 askar gaya kene keras la...wekksss!


 gmbr ni...yg kalo aku dah kwin la silap2 dah blh buat aku derhaka kt die.
 pasal aku pggil die bulat. pipi kembung ya ampun...hahahaha...


ha....yg ni sedang elok dah...tapi part perut lak failed.
maap la bang oiii...x de can u nak pggil i gemok lgi pasni....hak3...

ha...yg ni kawan2 die. bukn sedara mara die. korg berani2 la ckp diorg iras...nnti aku yg kene pelepuk pasal aku je yg dare sgt ckp diorg hmpir sedara. 
yg pnting, die lagi cerah. hahahaha..

ok...time aku tulis2 ni mmg tgh hepi..tpi setengah jam sebelom ni sayu je...pasal kesian kt pak mat sorg ni x leh jauh...aku lah kaunselor die..aku lah penyejuk die time hati die panas sebb aku jugak...aku jugak la ske carik gaduh (eh...?? hahaha.....)
ha...agak2 korang la kan...kalo doe tgok gmbr bawah ni, die sayu ke tidak?? sedih ke tidak?? rindu ke tidak???

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hahahahaha....mati aku kalau die sedih giler. our 1st date. bukan berdua. tpi bertiga..kawan die si Boss ade ikot sorg. sebb?? sebb time ni bulan puase...hahahaha..
nmpk muke aku penat kan? sebb baru smpai dari ipoh,perak. mamat ni gila sgt nak jugak ajak overnite pasal aku pon nak blik dah nak raya n die pon nak blik cuti raya gak. lepas sahur baru hntr aku balik. tu nsib mata die dah rabak tu , kalo x, x reti2 hntor anak dara org balik. but...i like that picture. very much. and i miss the moment. 


oh..aku blom cite lagi kan subuh2 pi jumpe die..dgn terlmbt bgun sahur nye..aku yg x mandi nye..tpi die dah smart2 nak pi keje nak amik bos....ha, kang2 je la aku cite.

6 comments:

tQa_elRic said...

bahagIa!

=)

L.e.y.h.a said...

hahahhaa....

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

pergh....naik betul badan dia leha?

aku pon menangis gak baca coretan moktar....bukan sedih tapi gelak...

ok la tu leha, gadoh pastu baik balik...

kirim salam ngan dia leha walaupon dia tak kenal aku...

L.e.y.h.a said...

jahat kau kan gelakkan bulat aku tu....hahahaha..

eh..kau bodek aku pasal nak mafla ke? skng ni kt kem aku bukn team bola atm, tpi team rugby atm. kalau nak sign diorg nnti aku mtkkan. kahkahkah

MAPPIAU said...

memang la ko suke gamba tu leyha, sebab dalam gamba tu ekau ngan mokhtar kurus!! jadi memang la feelling suwittt!! cecube amik gamba same2 skang tengokkkk suwit ke tak hahahahahahahhaaaaa :

(memang konpem budak berdue nih starlight den bertalu2 kang ni :P)

L.e.y.h.a said...

ngahahhah ....sengal akak!