30 March 2011

update.

gua skang sibuk update buku RPH ngn fail praktikal, so, idea nak update blog memg ke laut la kan...kene plak dpt kelas super2 hyper aktif..blik je skolah, trus hilang ingatan idea nak update blog. penangan mengajar budak2 kemain eksen ni mmg superb!!!!


diorang ckp aku x garang pon dlm kelas. sahkan time ni aku tgh pegang pembaris pnjg ni...eh..aku pegang je..x de aku nak ketok budak de...tpi kalau anak aku ye mmg dpt la kalau memekak2 dlm kelas aku.

4 comments:

cryclown said...

hehe..lagi best terajang budak..

L.e.y.h.a said...

ehheeh

anak merdeka said...

cikgu paling garang

MAPPIAU said...

tak jadi haku nak antar anak aku sekolah kek situ deh nanti :P