11 April 2011

hitam itu manis.

pukul 2 pagi....
baru je hbis pulun wat rph ngn portfolio bodo tu. then tdi pegi toilet, baru perasan muka makin gelap. mmg x gune...celah mane gua berjemur smpai jdik hitam ni?? patut la mokhtar kemain ngutuk kate aku dah nak same kaler dgn die. kirim salam je la bang oiiii....gelap2 ku, msih lagi ade peluang nak cerah. abg ade??? hakhakahkahak.....


inisiatif nak cerah blik??? ni gua tngh menahan pedih kat muka pasal pakai bedak sejuk gamat. kalau x licin muka aku..x cerah blik muka aku..mmg aku bakar je toko jamu kt tesco tu kang!!!!!

5 comments:

cryclown said...

hitam manis si tompok manggis
diluar hitam di dalam manis:)

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

berat dah nak sama dah, style rambut da nak sama.....

gelap macam reen rina la ko....haha

L.e.y.h.a said...

smpai kesudah kau ingt muke budak tu kan. mmg peminat fanatik!!!

MAPPIAU said...

oh ai loiikeeeee si hitam manis!!!

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

kau dah semakin menyerupai dia leha...