16 March 2010

gua dulu-dulu nakal ya amat....

aku time kecik-kecik, x de istilah lembut2 ni de....wpon pompuan, lasak ya amat. kepala adik aku pon bleh berjahit masa kat PD sebb aku bergaduh tertolak kepala dia kat tembok batu. smpai sekarang ada parut ei....smpai sekrg la manager KFC tu dok ngungkit. mcm x de pedoman nak ngungkit2 ni.

aku ingat dulu, time sekolah dulu ada budak kelas aku tiba2 lempang aku sebb markah ujian aku lagi tinggi dari die. stok pendengki, mmg mcm tu la perangai. esok nya, aku sorok kasut bdk tu dlm tong sampah time lpas kuar dari surau untuk subjek agama.

tu blom lagi kes tertolak anak sape ntah smpai budak tu jatuh tangga tergolek dog time nak balik sekolah. esoknya time assembly guru disiplin memekak pasal budak jatuh tangga smpai kepala nya benjol. sampai ke sudah, buat derk je....la ni dlm blog baru nak bukak cerita. sape suruh badan x kuat. hik3...

time jadik pengawas percubaan plak, buat hal dengan cas anak murid kesayangan cikgu disiplin. tulis nama die dlm buku kesalahan murid-murid n tulis kesalahan dia duduk dlm kelas time waktu rehat. sebelum balik, cikgu disiplin check buku tgok ada nama anak murid kesayangan dia, dia pon dah stat main jeling2. time umumkan nama bakal pengawas, nama aku x tersenarai langsung. kurang ajar lak ai...

kat sekolah agama, org buat perangai baik2, tapi aku terbalik. stok2 main tudung budak yang labuh ya amat tu dah tentu wajib punya. mentang2 tudung sendiri style sekolah kebangsaan punya, x labuh2. sekali tertarik tudung anak ustazah. haram x mengaku wpon budak tu beriya menangis. gila ape nak mengaku....ustazah pon stok2 pegang pembaris kuning yang pnjng tu. sekali kene, x dtg sekolah semggu...


ok lah....later2 smbung cerita ea. nak kemas umah la ha.....hik3...=)


p/s : moga2 manager KFC terbukak hati nak apply ALAM n pegi temuduganya kalau terpanggil. dugaan beliau banyak tu...nak2 jadik pelajar plg cemerlang dlm umah ni. ckp aku dah tentu tolak tepi nya....

5 comments:

kudabesi said...

masuk ALAM ke?

x rockstar la cam tu haha

rockers kena belaja kat uitm..kui2

welll, decision is yours..

p/s: antara pekerjaan yg bergaji mahal..kapten kapal.

kudabesi said...

masuk ALAM ke?

x rockstar la cam tu haha

rockers kena belaja kat uitm..kui2

welll, decision is yours..

p/s: antara pekerjaan yg bergaji mahal..kapten kapal.

Cik LeYha~~~ said...

manager kfc ckp...die x suke terima strict2 ni cam aku...reason mcm haram jadah..hahaa

tQa_elRic said...

waH..

DASHYat kO Dr Aku EA..

klaU gdUh pKuL ckGu terUk x?

Ak tgU bnDA NI kna BAliK KAt aKU JE

HUh

klaU la Ak thU aK KNA jD CKgU

SUMPaH AK xpkUL ckGU tU..

:p

Cik LeYha~~~ said...

aku blasah anak cikgu je weh....x blasah cikgu..

err..ganas nye ko..hik3..

mantapkan diri anda dngn seni mempertahankan diri. hik3.