10 September 2009

hari ni hari yg best. sebab my bro dah gaji. hahahah....(^_^). aku x mintak bnyak, mtk tolong bayar duit maxis aku jer dulu. tapi tgok2, die dah pkai duit pegi lain plak dah. sibuk menukar body part motor LC ei tue... aku sudah pedapp...sebb x leh pau duit die. hehehhe...

last2 ajak buke same. perancangan awal, ade akak aku skali ngn kak zana. 4 org jer... x dan tgh jalan, kak wani msg ade 2 lagi nak join. x da halll.....geng jugak tue... dah berbuka kejap, dtg lagi 3 orang.... haa....hambik ko.... tu la geng2 yg x makan nasik cookhouse. 9 org sebenarnyer termasuk aku. 8 askar tetap, aku sorg jer civilian....hahahha....tapi ade satu pepatah BI yang membuatkan kami rpat. no gap between us, we are in 1 family. hahahah...hepi dapat makan reramai ni...nak2 yang sekepala.

hbis buke ade yg pecah g terawih kat kem. aku jujur jer...terwih aku burn mlm ni... pusing2 jap kl, amik udara yg antara segar n x segar, then pkul 9.45 trus balik. pkul 10 dah smpai hostel..

dan sekarang??? mata ku mulai hanyut meminta untuk menutup!!!!
ok, sekian, good night. bye.

3 comments:

TerubukMasin said...

pesal luorg tk mkn guna "talam"???:)

Cik LeYha~~~ said...

sebb kitorg x berbuka kat surau...hehehe

Cik LeYha~~~ said...
This comment has been removed by the author.