17 September 2009

Entri Khas Raya yg haus dibaca.


Assalamalaikum w.t.b...

time ni, aku baru habis buat assigment. tggal submit jer. kejap lagi nak kemas2 baju..nak balik kpg bai...hehehheeh...raya..lalalal~~~

makanya, sebelum balik kpg and entah bile2 akan update blog kalo dah sibuk raya, saya dngan keikhlasan hati..ingin memohon maaf kepada sesiapa shja andaikata tersalah silap tanda disedari.

ucapan yang agak popular.... SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN...

buat family and kaum kerabat,
semoga raya kali ini meninggalkan kesan yang manis dalam diri masing.

buat rakan2 belajar,
jgn harap korg dpat beraya dengn tenang kalo msing2 x buat asgment. hahhaaha..

buat rakan2 kem,
untuk yg cuti mmg syiok la...utk yg x dpat cuti cam kak wani aku tue, x leh nak kate ape la...
tanggungjawab kamu utk mnjaga keamanan negara...=p

buat rakan2 blogger,
semoga gembira beraya dengan keluarga masing2.
kalox dpat cuti tue, x dapek den nak nolong der...

buat pensayarah2,
mtk ampun banyak2 kalo ade salah silap.
student mu ni dah x leh nak pikir dgn btul dah sebb asgment bnyak sangat.

oh yer...buat my bro,
terima kasih belanja tudung ngn kasut raya..
jasamu akan dikenang..sampai bile x tau. hehehehe..

last but not least,
buat anak-anak buah yg sume nyer baik2 tahap dewa,
acik mtk maaf taun ni x de duit raye untuk korg sume.
bajet lari la...
and sape suruh korang baling mercun kene baju raya acik taun lpas kan???
baju feveret lak tue....
adil dan saksama la tue....
hahahahaha....


oh yer....anda semua di alu-alukan untuk datang beraya ke rumah saya berdasarkan alamat dibawah. tanpa perlu tunggu saya buat open house, just inform jika mau datang. bleh masak sedap2 bai...hahahhaha....

NO 4, JALAN 11,
TAMAN CEMPAKA SARI,
42100, KLANG
SELANGOR...



sekian, wassalam.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

:: berhati2 di jalan raya. hehehehe..=p

10 comments:

mazhad said...

slamat raya...

apik said...

slamat hari raya aidilfitri..

LOCO™ said...

kt ne tmn cempaka sari nun??
sy dok klg gk...

seLusUr dUniA IndaH said...

OK !

slamat bERAYa

raYA

DAN

HARi rayA!!

LALALALA :D

Cik LeYha~~~ said...

loco - tmn cempaka sari, dekat dgn jalam kapar.

The Hobbit Frodo said...

salam cik leyha!!!!

selamat hari raya maaf zahir batin!!!
sesamalah kita berkaseh sayang . eh bermaafan
xoxoxoxoxoxo!!!!


saper nak witt raya .. sila jemput datang kat umah hamba ... "lorong ceria, bukit bertangga, kerajaan langit ayah pin"


muhkakakkakak ` larikkkkkk

HuG

LOCO™ said...

okies...
nnt sy dtg blnje mkn ok??

Cik LeYha~~~ said...

OK..X DA HAL LA...

SILA LAH DTG...

SABTU NI PON OK GAK PE...

HAHAH...

LOCO™ said...

de pe sb2 ni??

Cik LeYha~~~ said...

datang makan laaa...................