28 December 2010

anugerah skrin ke hape ntah tu...

  1. tahniah pada pemenang. bukan calang2 yg menang...sume yg berbakat besar.
  2. masa 1st persembahan yg ade Jac...penat je tahan gelak tgok rmabut Jac. mcm rmbut org baru bagun tidow. nsib bek diorg nyanyi best.
  3. adik beradik sharifah amani n sharifah ape ntah lagi sorg....lawa... tpi, lawa muke je la... sampai part baju, mcm x ckup kain okeh...!! bawah labuh kemain...tpi part atas mcm nak lucut je aku tgok. pastu ko beristiighfar bagai dgn keadaan mcm tu.
  4. persembahan instrumental plg best malam tu dn performance plg x best plak dari noh hujan n mizz nina. 
  5. elok benar Pak Ajiz dok perli2 artis yg dok pakai pakaian yg x ckup kain time event tu. mau ramai yg makan hati kalo dengar tu..

ok...aku x de idea lak ha nak komen mcm2 sebb time aku tgok kat tv pon aku tgh demam.

2 comments:

cik.shabah said...

tak tengok ASK ni sebab sure2 suasana dia suram je.hikhikhik ;p

fiq. said...

hikhik..seb bek la sy tak tgk, kalo idak, kompem meluat gak tgk deme ngn pakaian glamer deme tuh...
glamer lah sgt!!
ahaha