16 February 2011

salah time.

Mokhtar balik Malaysia awal bulan 7. aku pulak kalau ade rezeki dpt pi Kadar, time tu jugak la baru hbis kursus. Kurus boleh kot membanggakan die..tpi aku boleh membayangkan..aku lgi hitam dari die. mesti kawan2 die ingt minachi mane la ni kan yg die usung time cuti kang. Mengucap pnjg member....kahkahkah

7 comments:

MAPPIAU said...

ok what minachi hawwwtttttt gitewwww hahahahaha :P

L.e.y.h.a said...

die kate just make sure jgn lagi hitam dari die...x senonoh kan?? hahaha

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

ala ko kata la balik hitam hitam beyonce, laku apa?

**tak pon ko fight jangan gelap macam reen.....haha

L.e.y.h.a said...

masalh nye..beyonce solid kot..hahah

errr..mata kau mmg clear kan? aku x perasan lak budk tu hitam ke putih..aku perasan dia mok je..

Mustaqim said...
This comment has been removed by the author.
GAFARO a.k.a. agentno9 said...

bila hati penuh dendam ni memang tak dapat bezakan warna kulit leha...

L.e.y.h.a said...

siot kauuuu...