14 October 2010

Makan dalam punya ayat.


someone ckp aku x sesuai untuk berada dibarisan pertahanan negara. means askar2 la. sebabnya...
  • aku memberontak. ego.
  • susah untuk berada digarisan yg lurus. nak ikot yg bengkok2 je.
  • susah nak mendengar kata.
  • keras hati + keras kepala.
  • dan segala sifat2 yg seangkatan dengannya.

okeh. memg makan dalam. tapi, pikir positif die dah brape lame services n knape die nak ckp cmtu, itu hak die. dan aku pikir positif jugak, x kan la sebb diatas aku nak keluar baris terus ye x? aku tipu die je pasal services aku tggl 2 tahun lagi n x nak smbung. mestilah aku smbung TTP aku.... hahahaha...




cuma yg lebih terkesan dihati bila die kata 'lepas ni sama ada saya civilian atau sedg memakai uniform, jgn buat hal lagi'. okeh....fine...




hal apa? jgn tnya la...mgkin bgi aku hal kecik, tapi beliau hal besar. kene plak aku ni jenis akan tnye mcm2 dulu smpai dpt jawapan yg puas hati. senang2 mcm ni je la...x payah nak mesra alam dengan sape2 pon. boleh menimbulkan hal lain pulak kang.






dan jawap aku senang je....





sesungguhnya aku pon x willing untuk berdepan dengn beliau....semoga kita x berjumpa. hak3...best kan quote aku?? sebb dah dia kate aku ni ego. mmg x kan la...kecuali atas dasar kerja. dan tu pon aku mtk jauhkan simpang bertemu. bukan membenci....tapi aku mlas nak hadap bende yg bleh spoiled mood aku.




kita boleh menerima teguran....tapi buknlah secara sinis....nasiblah kau opiser....






:: tapi bodohlah...bukn aku yg willing dulu nak pggil abg okeh!

4 comments:

cryclown said...

dia sayang kamu...:)

L.e.y.h.a said...

aah. sayang. hahahha

si biskut said...

teruskan pakai uniform...xkira lar kita jenis melawan,kuat membantah ker aper tapi keje on jer k..duk barisan mana pon tak kisah.tapi lau boleh memang nak di depan...hehe.Infantry ek?

L.e.y.h.a said...

si biskut - yup. infantry.=)