08 October 2010

Apik Manje.


atas dasar exchange link, dan juga mmg saje2 mahu promote blog cik abg sorg ni...saye dgn rela hari membuat entri khas berkaitan beliau....( markah mesti lebih ni apik..hahha)

beliau....( jadah apo skema smcm ayat den ni...)
  • student UPNM...U ape? U penat nak mampus...diorg ckp la...
  • skrg tgh praktikal....kat STRIDE x silap aku..
  • a particular man....aku rAse ye jugak ni...(kan apik kan?? hahhaa...)
  • aktif.......aktif ape aku x tau la.. tpi nengok dari gaye die kat U, bleh tahan gak la..
  • suke bergaya! haa..itu yg penting....bukn la nak kate die membzir, tap kepuasan diri name nye tu..hahahha...

err..ape lagi ea...aish...senang2 korg terjah je la blog die ni...korg exchange la link dengn die plak ea...hahahaa...aku ni ha ye la tengh ade mase free...kekekeke....


ok afiq, mase tamat dah promote blog ko..dengan ko sekali aku promote. hahahaa...


5 comments:

fitri said...

wahhh. baiknya cikgu ini! hahha. nak jugek! hahaha

Zamil Afiq said...

okok.. menarik2.. pandai no hang kipass..

L.e.y.h.a said...

fitri - oh..nnti ye..hahah

afiq - aku siap aircond kan kau kot..hahahah

Zamil Afiq said...

leyha.. i dah masukkan header you kat dlm belog i.. class you.. dengan persekitaran yg agak bersepah.. hikhik..

L.e.y.h.a said...

tq lah! haak3....paymess le kot blog i nnti..hahaha