19 February 2010

oh...cuti gua dah nak habis!

cuti gua dah sampai ke penghujungnya. kalau org kate sebenarnya ade lagi 2 hari, tapi cuti gua bakal habis dalm x sampai 24 jam je lagi. esok pagi2 gua dah berambus lapor kem untuk 2 hari ni n ahad petang terus balik hostel. tu pon pujuk bapak gua suh hantar blik kl....awal2 dah kene kuatkan hati dngr beliau mengeluarkan 1 ayat tu....mmg tersentap hati gua dengar. mmg pesen gua kalau gua suke something tu, penat ke x penat ke, gua buat jugak... study? celahg mane gua abaikan...lmbt mane pon assgment gua tetap settle.

arrghh.... abaikan.....

gua baru teringat, assigment gua x siap lagi..presentation lagi...tu ha data2 merepek yg x update2..( blog bleh plak update ye x....hehhee)... tu blom spike gua yg buruk benar gua tengok, dengn butang baju x berjahit lagi + blom iron jugak....serta jari tangan gua yg terseliuh tu x surut2 sakit ea...hahahhahahaa....sungguh! gua masih rilek2 lagi ni time taip entri ni. power bukan??? xpe.....by 8 am tomorrow, sume dah settle. lu org x percaya? buleh jalan......

mggu depan, semggu gua pgang title 'bujang'. alah....mamat tu cuti plak semggu...mmg kesepian la gua mggu depan. lpas ni ntah ngn sape2 gua ajak date mAKAn same....semoga ade yg sudi nak date ngn gua. hahahahah....

ok lah...gua nak kemas2 rumah, kilat kasut , mandi siap2....kang malam bapak gua nak blnje makan luar... lpas tu mlm tgok tv smbil buat presentation... data2 berkenaan? x pe....ape salah nya pegawai gua bersabar menunggu maklumat tersebut...biar beliau belajar bersabar. keh3...

3 comments:

hans said...

cuti gua tinggal sehari 10 jam jer lagi
hahha

Ah Fatt said...

ajak ler aku date makan
date makan jer
haha

Cik LeYha~~~ said...

jom date makan . kau blanjer. hehehee