24 August 2009

jgn jeles same gue..hehehe..

salam semua...

seperti diketahui, aku tgah cuti semggu skng....
means, aku berada di rumah..
dok2 goyang kaki...tengok2 tv..men game...
layan blog...n perkara yg x banyak pekdah keatas aku...
dan wpon kekadang mak aku dok bukak sound die...
sebab aku terlupa kemas umah akibat dok bantai tgok citer indon petg2...
tetap aman damai la balik klang kali ni...
hehheheeh....
asgment? mtak maaf...
rabu malam baru aku stat semak..hehehehehe...
tu pown aku dah pedap nak siapkan paper seminar..
tu laaa...gatal2 ni offer diri..
mampus kalo x siap b4 isnin ni..
ngadap bapak angkat tu lagi..

errmmm...
tgah2 cuti ni..ade la 2-3 makhluk yg dok msg
sume dok sedih2...mcam la korg puase di perantauan
baru hari ke-3 pose
dah buat prangai cam x pegi skolah...
antara msg2 budak2 tadika tu...
sile bace dgn nada2 sedih k...

dari faid@lempit : cik leyha, hari ni saye buke pose dgn nasi ayam sebungkus jer..beli kat bazar...awak x nak ajak buke pose kat umah awak ker?

dari yoo : saye goreng nasi jer buke ni...dgn air kosong...kesian kan?

dari hamdan: makan kat cookhouse jer ni awak...mmg x de can la nak ayam golek kalo kat cini....balik2 ulang menu yg same...bosan la awak...


alahai korg...kesian nyer...
hahahahaha....
stANDART la makanan korg tue...
makan style org bujang..
jgn nak banding2 plak lauk pauk bukak pose aku dgn lauk buke korg...
aku mmg tgah heaven la semggu ni kat umah...
korg nak makan sedap, blik umah...ape susah..heheheh...
pedulik ape aku umah korg kat kedah ke kelantan ker..( giler zalim ayat..heheh)
makan aku kat umah senantiasa sedap sebab mak aku masak...
hahahaha....
cube aku blik hostel mggu dpan..
mcam korg gak gaye aku buke nanti...
so, sblom stat gaye bujang kat hostel..bek aku makan puas2 dulu kat umah...
hehehehe...jgn jeles....
ayam golek..ayam percik...ayam kentaki...
sume aku rase....
hahaahah....chow~~

p/s: by the way, bujang2 aku pon, x de la sahur makan lauk ransum ATM mcm si Yoo buat...melampau bujang tue.... aku masuk medan pon telan megi + cili padi...hehheeh...=p

4 comments:

Ahmad Suhazli said...

Cikgu! sedapnya makan! hehe

Cik LeYha~~~ said...

dekat umah...mmg sedap...hehehe

TerubukMasin said...

budak bandar diraja rupanye..P

ps ni gua nk join buka pose kt umah lu la..
gua mmg tk tau malu..kihkih..

jom2 sahur..

Cik LeYha~~~ said...

buleh..jemput datang...
time raye je..hehehe