06 August 2009

:: aku dan KFC ::

assalamualaikum...

entri pasal aku dan makan... makan mmg 1 pkara yg x dpat dipisahkan dari jiwa aku.. tu sebb abg aku pon dok sibuk kate bdan aku dah mcam tong drumm...( mgg mulut x de insuran beb die tuee.. ). hari ni...ibarat aku kekurangan makan...dekat putrajaya pon makan ala2 alas perut...( nasi ayam sepinggan utk alas perut?? ) hahahaha...

balik dari main bola tampar..rehat2...pkul 8.00 decide nak g lajak gak KFC... ikot kaki mmg penat...mlas nak jalan...tapi kene pikir gak perut guee yg dah bgi signal ni...mmg siot tengah nak lintas jalan pon bleh berbunyik...kalah perut org kebulurr tuee... smpai kat kaunter, aku dah buat perangai bangang dah kat situ...aku 'terpaksa potong' line kat kaunter la... nasib la ko budak kecik...sape suruh ko yg beratur..hahahaha..

sampai turn aku nak order...

abang kfc: yer dik...nk order ape? makan sini ke bungkus?

aku: set jimat A satu...ayam spicy bagi besar..air tukar nak strawberry..n tmbah wedges large!!

abang kfc: aish...laju nyer adik ckap..lapar sgt kerr?? ulang blik dik..

aku: ( ulang jer la cam org bodoh...ikot hati dah marah dah ni...)

abg kfc: ok...jumlah sume rm10.15 dik...

aku: oraitt!!!

dapat sdulang terus carik port bagus punyer nak melantak...serius aku ckp... x smpai 15 minit aku da settle sume...licin licau itu pggan... gaye nak mkan jgn tnyer la...dah x pikir nak kontrol2 dah... terus direct jer ayam tu masuk mulut aku...hahhaaha.... dah settle sume, trus aku basuh tgn nak jalan balik hostell... dan sekarang...tersadai atas katil sebb kekenyangan... syiookk hidup gue~~~ hahaha...

tapi syiok2 pon, yg suwey nyer...bila aku baru je perasan, aku makan kfc tadi pkai duit terakhir yg aku ade utk mggu ni..mmg sioott!!!!!


:: otw masuk maktab tadi...selisih dgn sekumpulan student lelaki batch mane ntah...gilerr babeng pekat bhasa kelantan diorg. aku pon konpius aku dok KL ke KELANTAN skang neh???

2 comments:

hasfyeirah said...

Mmg pun! kalau dak kelantan n terengganu cakap, mmg sepatah harap x faham..terkebil - kebil kita wat nyer. org n9 pun xcakap cam 2 kan2>

Cik LeYha~~~ said...

tau x pe...

silap2 foreigner pon leh keliru...KL ke KELANTAN tempat yg diorg jejak ni...

hahah...